Review Vitadis Slanker Leven Plan

admin februari 4, 2016 0
Review Vitadis Slanker Leven Plan

Het Vitadis Slanker Leven Plan is in 2015 uitgeroepen tot het meest efficiënte dieet. Het Vitadis Slanker Leven Plan is een product van Vitadis Health Care welke actief is op de gezondheidsmarkt.

Type dieet
Het Vitadis Slanker Leven Plan is een dieet waarbij de consumptie van eiwitten wordt verhoogd en de consumptie van koolhydraten wordt verlaagd. Eiwitrijke voeding heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van koolhydraatrijke voeding. Eiwitten zijn voor het lichaam moeilijker te verteren dan koolhydraten. Hierdoor heeft men na een maaltijd langer een vol en voldaan gevoel en kost de spijsvertering meer calorieën. Door voldoende eiwitten in de voeding op te nemen wordt het verlies van spiermassa tijdens het lijnen tegen gegaan. En eiwitten hebben nauwelijks invloed op de bloedsuikerspiegel terwijl koolhydraten grote schommelingen veroorzaken.

Mijn ervaring met het Vitadis Slanker Leven Plan
Ik heb het startpakket fase 1 besteld en direct een account aangemaakt. Ik volg de instructies op om de bijhorende App (beschikbaar voor iOS en Android) te installeren zodat ik via mijn telefoon altijd toegang heb tot mijn Vitadis account. Via het Vitadis account heb je toegang tot recepten, bereidingswijze, het ebook Slanker Leven en de mogelijkheid om via de chat aan een Vitadis afslank coach om advies te vragen.

Na mijn bestelling heb ik het Vitadis Slanker Leven Plan pakket de volgende dag al in huis. Niet alleen maar eiwitshakes en koolhydraatarme repen maar ook veel soorten soep, pannenkoeken, crackers, nootjes, chips, koek en zelfs mijn persoonlijke favoriet: brownies! Afslanken met het Vitadis Slanker Leven Plan wordt in ieder geval geen saaie aaneenschakeling van eiwitshakes dat is nu al duidelijk. Afslanken kan best leuk en lekker zijn dat blijkt wel.

De inhoud van het Vitadis Slanker Leven Plan pakket dient voor het ontbijt, de lunch en de tussendoortjes. Voor het avondeten doe je je boodschappen gewoon bij de supermarkt en bereid je gewoon zelf aan de hand van de recepten. Dit heeft als voordeel dat het hele gezin gewoon mee kan eten van de recepten, er hoeft niet apart gekookt te worden voor degene die aan het Vitadis Slanker Leven Plan zit.

Als je het Vitadis Slanker Leven Plan volgt dan ontvang je iedere morgen een mailtje van je persoonlijke afslank coach. Je krijgt advies voor die dag en advies voor de bereiding van je maaltijden. Handig omdat je hiermee tijd bespaart en je verder gewoon kan richten op je dagelijkse bezigheden in plaats van je te moeten verdiepen in regeltjes, voorschriften en uitzonderingen van een bepaald dieet. En als je vragen hebt dan kan je deze online stellen, waarna je snel antwoord krijgt.

Na een halve week het Vitadis Slanker Leven Plan gevolgd te hebben heb ik nog geen moment gehad waarop ik een hongergevoel kreeg en het idee had van tjonge jonge wat is dit toch een zwaar dieet. Dat is bij andere diëten wel eens anders geweest, toen was ik aan het eind van de middag prikkelbaar en niet echt een prettig gezelschap voor mijn omgeving. Uit ellende ging ik met honger vroeg naar bed om maar niet aan eten te hoeven denken.
Tot nu ben ik met het Vitadis Slanker Leven Plan blij verrast over de variatie en heb ik niet echt het gevoel dat ik een dieet aan het volgen ben.

Het resultaat
Na 10 dagen zit het Vitadis Slanker Leven Plan startpakket fase 1 erop en is het tijd om me te gaan wegen. Ik heb me tussentijds niet gewogen omdat je de eerste dagen van een dieet vaak een vertekend beeld kan krijgen door het wel of juist niet vasthouden van vocht. De verwachtingen die ik heb zijn laag omdat ik geen enkel moment honger heb gehad en allerlei lekkers kunnen eten. Ik vraag me hierdoor af of ik überhaupt wel afgevallen ben. Maar de weegschaal liegt er niet om: ik ben maar liefs 4,4 kilo afgevallen en dat vindt ik helemaal niet slecht gezien ik niet echt veel overgewicht had. Ik kan me voorstellen dat mensen met veel overgewicht meer gewicht in 10 dagen kunnen verliezen met het Vitadis Slanker Leven Plan startpakket fase 1.

Conclusie Vitadis Slanker Leven Plan startpakket fase 1

Je hebt 6 tot 7 eetmomenten per dag, dit zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft en je tussendoor geen honger krijgt. Dit dieet welke 10 dagen duurt is daardoor goed vol te houden. In het pakket zitten 21 lekkere recepten waardoor je heerlijk gevarieerd kunt eten.

De kosten voor het Vitadis Slanker Leven Plan startpakket fase 1 vallen mee. De kosten van het pakket bedragen (op het moment van schrijven 87 euro) maar je omdat ook geld bespaart bij het boodschappen doen valt de meerprijs van het pakket mee. Op hun website rekent Vitadis voor dat je zo’n 37 euro meer kwijt bent aan je voeding ten opzichte van wat je anders aan boodschappen moet doen. Wat er op neer komt dat het volgen van dit startpakket je slechts 3,70 euro per dag meer kost als wat je anders kwijt bent aan je eten.

Het startpakket is heerlijk gevarieerd met o.a. verschillende smaken voor de shakes en repen. Behalve de voedingsmiddelen uit het pakket krijg je waar voor je geld. Het pakket bevat een meetlint, Vitadis Natuurlijke Vet Transporteur tabletten, het e-book Slanker Leven, een shake beker, een App, een e-book met gezonde afslankrecepten, een vetverbranding teststrook en natuurlijk het online advies en coaching.

Als enige nadeel zou ik de verkoopmethode van Vitadis kunnen noemen. Op hun bestelpagina staat dat het pakket is afgeprijsd van 236 euro voor 87 euro en dat deze aanbieding binnenkort verloopt. Ik heb meerdere keren de bestelpagina bezocht en het pakket staat naar mijn idee altijd te koop voor 87 euro. Persoonlijk houdt ik niet zo van dit soort marketingmethoden maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het geleverde product.

Leave A Response »