Dit zijn de beste accessoires voor een sporthorloge

admin februari 18, 2017 0
Dit zijn de beste accessoires voor een sporthorloge

Een sporthorloge biedt je de kans om meer te gaan sporten en je prestaties bij te houden. Wil je het maximale uit het sporthorloge halen? Zorg er dan tevens voor dat je gebruik maakt van de verschillende accessoires die er beschikbaar zijn. We zetten de beste accessoires voor een sporthorloge voor je op een rij, zodat je er daarmee voor kunt zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt.

Heb je nog geen sporthorloge? Dan kun je online de beste sport horloges vergelijken.

Batterijen en bidons

Tot de beste accessoires voor een sporthorloge behoren in ieder geval de batterijen en bidons. Uiteraard is het verstandig om goed te kijken naar het type accu dat je in het horloge hebt zitten. Gaat het om een model dat je zelf kunt vervangen en opladen? Het is verstandig om daarvan een tweede te kopen. Op die manier kun je gaan sporten met het sporthorloge, terwijl je de andere accu oplaadt voor de volgende keer.

Indien je langere afstanden gaat lopen is het verstandig om een bidon mee te nemen, zodat je onderweg wat kunt drinken. Daarvoor zijn sportieve bidons beschikbaar, net als handige bidonhouders die je om je middel kunt doen. Dankzij het sporthorloge heb je je handen en armen gewoon vrij, zodat je onderweg de bidons kunt pakken om even te kunnen drinken.

Docking om op te laden

Het sporthorloge dien je regelmatig op te laden, bijvoorbeeld wanneer je de accu er niet uit kunt halen. Je kunt daarvoor gebruik maken van een docking. Het maakt het mogelijk om je sporthorloge goed in het zicht te plaatsen tijdens het opladen, terwijl je toch voor een elegante verschijning zorgt. Het resultaat? Je zal je sporthorloge sneller pakken om te gaan sporten, omdat je die in de oplader op een prominente plaats in de kamer kunt neerzetten.

Fietshouders en hardloopverlichting

Wil je het sporthorloge ook wel eens gebruiken op de hometrainer fiets en vind je het lastig dat je dan je arm van het stuur dient te halen om op het horloge te kunnen kijken? er zijn specifieke fietshouders beschikbaar, waarmee je dat eenvoudig op kunt lossen. Het is een van de beste accessoires voor sporthorloge, zodat je daar ook op de fiets gebruik van kunt maken.

Zowel tijdens het hardlopen als fietsen is het verstandig om gebruik te maken van hardloopverlichting. Ze vormen de beste accessoires voor sporthorloge in het donker, omdat je onderweg een stuk beter zichtbaar bent en je zorgt voor een veilige situatie.

Sportarmbanden en sportoordopjes

Tenslotte kun je gebruik maken van sportarmbanden en sportoordopjes. Heb je het idee dat het sporthorloge toch niet helemaal goed vastzit? In dat geval kun je een van de

sportarmbanden gebruiken, waarmee je kunt voorkomen dat het sporthorloge onderweg ineens af zal schieten.

Vallen de oordopjes die je gebruikt voor je favoriete muziek gemakkelijk uit je oren en zoek je naar een paar dat beter blijft zitten? De sportoordopjes vormen dan de beste accessoires bij het sporthorloge die je kunt kopen, omdat je daardoor tijdens het sporten onbezorgd naar je muziek kunt blijven luisteren.

Leave A Response »