Champix kopen

admin februari 13, 2014 0
Champix kopen

Champix om te stoppen met roken? Via ons is het mogelijk Champix te bestellen via een online doktersconsult. Veel mensen proberen om te stoppen met roken, Champix kan hierbij een effectief hulpmiddel zijn. Op deze pagina lees je meer informatie over Champix, zoals de gebruiksmogelijkheden, de voor- én nadelen van Champix en natuurlijk kun je via ons hét middel om te stoppen met roken bestellen: Champix. Ook hebben wij speciaal voor onze klanten de mogelijkheid om een reactie achter te laten, zodat andere (potentiële) gebruikers ook de voor- en nadelen kunnen lezen van gebruikers van het product. Wij nodigen je dan ook uit om een reactie op onze website achter te laten en vandaag te starten met een gezonder leven.
Wat is Champix:

Champix is een middel welke wordt gebruikt bij het stoppen met roken. Champix is een middel dat kan worden verkregen op receptbasis. Via ons is het mogelijk om het te bestellen met een eenvoudig online consult, of middels het recept welke je voorgeschreven hebt gekregen van je eigen huisarts. Champix verhoogt de kans om te stoppen met roken, wacht dus niet langer, bestel en ga gezonder leven!

Champix is een medicijn welke speciaal is ontwikkeld om van je rookverslaving af te komen. Door het nemen van het medicijn neemt je drang naar nicotine (je verslaving) af. De stof in Champix welke zorgt voor de goede werking is Varenicline. Varenicline vermindert de drang naar nicotine in je hersenen, waardoor je geen zin meer hebt in een sigaret. Je kiest een week waarin je besluit om te stoppen met roken. Één week hiervoor begin je met het nemen van Champix, in deze week rook je dus nog! Zodoende werkt het middel beter en verhoog je je kans op stoppen met roken!

Gebruik van Champix:

 

Kies dus eerst een week waarin je wilt stoppen en begin een week eerder met het innemen van Champix. Je begint met 0,5 milligram Champix tabletten

  • Dag 1 t/m 3 1 tablet per dag
  • Dag 4 t/m 7 2 tabletten per dag
  • Vanaf dag 8 2 tabletten per dag van 1 milligram (tot einde van de kuur).

Een kuur duurt ongeveer 12 weken, wanneer je een tablet bent vergeten in te nemen, haal deze gemiste tablet dan niet extra in. Dit kan leiden tot een overdosis.

Bijwerkingen Champix:

Champix kan ook een aantal bijwerkingen hebben welke op kunnen treden tijdens het gebruik. Hieronder hebben wij de meest voorkomende bijwerkingen op een rijtje gezet.

• Hoofdpijn
• Slecht kunnen slapen
• Andere dromen
• Last van misselijkheid
• Droge mond
• Moeheid

Ook zijn er bijwerkingen die zelden voorkomen, wij willen deze echter wel noemen:

• Psychische klachten
• Slecht kunnen zien
• Overgevoeligheid / allergische reacties.

Wanneer er sprake is van deze klachten, adviseren wij je om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met je huisarts.

Let op: Champix mag niet worden gebruikt wanneer je zwanger bent, of wanneer je borstvoeding geeft.

Gebruikservaring Champix gebruikers:

Het blijkt dat Champix gebruikers al in de eerste week van het gebruik (de week waarin je nog rookt) al minder trek hebt in een sigaret. Allerlei soorten rokers kunnen stoppen met behulp van Champix! Mensen die pas roken, maar ook de verstokte kettingroker kan profijt hebben van dit middel. Wacht dus niet langer, stop met je ongezonde verslaving. Een alternatief  voor Champix kun je vinden in de e-sigaret.

Champix bijsluiter:

Deze pagina is een informatieve pagina over Champix en over het gebruik ervan. Wij raden je aan om voor gebruik contact op te nemen met je huisarts, dit om eventuele problemen door combinatie met andere medicijnen te voorkomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van Champix.

sigarettenmaker.nl

Leave A Response »